Ett brev från det förflutna

Jag fick ett brev.

Det låter kanske inte så konstigt. Men det var ett handskrivet brev. Ett sånt där som nästan inte någon skriver idag. För om man inte mailar, chattar eller i annan elektronisk form kommunicerar med sin omgivning så skriver man, i alla fall jag, ett brev i Word som på sin höjd undertecknas med vanlig penna.

Brevet jag fick var väntat. Eller i alla fall väntade jag på att det förhoppningsvis skulle komma ett svar på det brev, skrivet i Word, som jag skickade för ett antal veckor sedan.

Det var ett brev från min historia, kan man säga, och det gav mig svar på en del frågetecken som jag har funderat över.

De svar jag har fått är till viss del positiva men ställer även upp nya frågetecken över andra personers agerande som jag inte riktigt blir klok över. Och vem som kan räta ut dessa vet jag faktiskt inte.