Paradiset på andra sidan bokslutet

När jag fyllde fyrtio för en månad sedan så var det ett bokslut för många delar i livet. I alla fall är det vad jag nu har kommit fram till under den månad som gått och som har bestått av semester och avkoppling.

En hel del av det som jag har bloggat om här har handlat om min barndom och mörka bilder av något som en gång var. Jag kommer säkert att skriva om något som relaterar till barndomen fler gånger, men just nu känner jag att den mörka delen är avhandlad och färdig. Jag har fått ur mig det som har legat och tryckt och det behovet finns inte längre på samma vis.

Framtida drömmar har legat lite i bakvattnet en tid hos mig och hos oss i familjen. Annat  har prioriterats de senaste åren av småbarnsliv.

Nu är det ändå så att en konkret målsättning har kommit ut ur semesterperioden som är på väg att avslutas. En familjeresa på 2-3 månader under våren 2012. En resa som ska ta oss till Asien, Oceanien och Nordamerika och allt detta ska i min sanna anda på en blogg under namnet Lost in paradise.

Målet är satt. Vägen dit är utstakad och bara det faktum att vi sålt en bil och att jag nedlåter mig till att åka kollektivt några dagar i veckan säger allt om hur seriös den målsättningen faktiskt är.

Den här bloggen kommer att fortsätta som den har gjort.

Inläggen kommer att dyka upp stötvis under vissa perioder när omständigheter eller ett uppdämt behov av tankar ger mig en anledning att skriva.

Imorgon är semesterns sista dag och livet återgår till en annan vardag än nu under ledigheten, men alltså också en annan än innan semestern. För det var ju det där med kollektivtrafik…

Andra bloggar om: , , ,